Daikin Bergvärme är inte som vanliga bergvärmepumpar. Den täcker hela ditt värmebehov utan att koppla in den energislukande elpatronen när det blir kallt. Det sparar du tusenlappar på. Skälet till detta är att pumpen har ett steglöst effektspann och anpassar effekten automatiskt efter behov. Det gör också att den passar i alla typer hus, stora som små.

Roth Nordic AB utvecklar, producerar och marknadsför kompletta VVS-system, speciellt anpassade för den nordiska marknaden. Med nationell säljorganisation och försäljning via VVS grossister är våra produkter lätt tillgängliga. Vi täcker hela Norden och när du köper från oss får du samtidigt professionell back-up och omfattande garantier för vi är med hela vägen. Vi tar även fram installationsförslag, beräkningar och energisparanalyser inom områdena.

Sedan sitt grundande 1945 har Oras varit en pionjär inom området blandare och duschar, med fokus på komfort, vatten- och energieffektivitet, säkerhet och design. Vårt samarbete med det italienska designföretaget Alessi har resulterat i ett stort antal blandare för kök och badrum.

VATETTE - ETT VARUMÄRKE INOM V&B KONCERNEN
Villeroy & Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter med försäljning i Skandinavien, Ryssland, Vitryssland, Ukraina och Baltikum med flera marknader. Villeroy & Boch Gustavsberg AB har i dag cirka 480 medarbetare och omsätter drygt 1 miljard SEK.

Vår affärsidé är att erbjuda nyskapande badrumslösningar som gör vardagen såväl enklare som mer avkopplande. Därför erbjuder vi på Gustavsberg en helhetslösning för hela badrummet. Vi kombinerar hög kvalitet och smarta funktioner med nordisk design. Det kan låta självklart, och kanske är det just därför som vi har haft förmånen att leverera produkter för badrum i över 190 år..

Onninen erbjuder grossist-, logistik- och distributionstjänster inom belysning, elnät, gas, industri, kyla & AC, telekom, VA och VVS. Våra kunder representeras främst av entreprenörer och installatörer (Contractors), industriföretag (Industry), energibolag och deras entreprenörer samt offentliga organisationer (Infrastructure) samt återförsäljare (Retailers).


Solars koncept är baserade på ett brett område av värdefulla Produkt- och Servicekoncept.
Det är viktigt för oss på Solar att bli uppfattade som en professionell samarbetspartner som, är baserad på många års nära samarbete med våra kunder, kan stödja våra kunder med en uppsättning effektiva och
värdefulla lösningar som kan hjälpa till att förbättra deras dagliga arbetsprocesser och logiska arbetsflöde.
Grundstenarna i våra Koncept är oskiljaktiga och avgörande för att försäkra att Solar aktivt och professionellt kan fortsätta att utveckla effektiva lösningar i nära samarbete med våra kunder.