Som återförsäljare för världsledande Daikin värmepumpar erbjuder vi kostnadsfritt hembesök med energikalkyl för ditt hus. Tveka inte att höra av dig =)

Vi installerar och servar Daikin- luft/luft, luft/vatten, bergvärme, jordvärme, sjövärme, ac och luftrenare.

Vi innehar kylcertifikat klass 2

 

Vattenfelsbrytare!

Med vatettes nya vattensäkring förebygger du vattenskador på ett enkelt och prisvärt sätt. Den läser av din dygnsrytm  på ett intelligent sätt och agerar därefter. Den känner av tryck och flöde i systemet och stänger vattnet vid minsta dropp och larmar.  De flesta försäkringsbolagen ger även rabatt på din husförsäkring vid installation av godkänd vattenfelsbrytare.

Installerat och klart inklusive moms med rot: 8850kr

Köksblandare!
Lura bakterierna! Oras Optima är en modern beröringsfri köksblandare med rörelsesensor och digital display som visar aktuell temperatur. Den är utrustad med diskmaskinsavstängning som genom en knapptryckning med timer atomatiskt stänger vattnet efter 3 eller 12 timmar. Kräver 230V eluttag.
Installerat och klart inklusive moms med rot: 5300kr

Kalklösare!
Aqua 2000 löser dina kalkproblem genom att alstra ett elektrostatiskt kraftfält mellan polerna. Kalket gör att disk-tvättmaskiner, pannor, varmvattenberedare åldras i förtid, trycket blir sämre och glas och porslin blir grumliga efter diskmaskinen. Kan monteras på de flesta typer av rör.
Installerat och klart inklusive moms med rot: 3100kr

WC GUSTAVASBERG 1500!
Vi byter er gamla toalettstol mot den senaste Gustavsbergsfotöljen. Gustavsberg Nautic är en modern städvänlig toalettstol med kondensfri spolcistern, dubbelspolning och dolt vattenlås. 

Kan även fås med mjukstängande hårdsits för ett tillägg av 900kr. Finns i vitt eller svart.

Vi slänger den gamla wc stolen åt er.

Installerat och klart inklusive moms med rot: 4400kr.

ORAS OPTIMA 2710F!
Stilren tvättställsblandare med en användarvänlig spak som är enkel att greppa. Blandarens vattenvägar är endast i kontakt med innovativa blyfria material. 

Oras Optima tvättställsblandare finns även i beröringsfritt utförande.

Installerat och klart inklusive moms med rot: 2200kr